Om Mig

Hej! Jag heter Elin Erlandsson och är 17 år. Jag bor i Stockholm hos min pappa, hans sambo Alexandra och hennes son Rasmus. Jag bor också söder om Stockholm med min mamma. Mamma och jag har två fina hästar, lilla Gina och Tynke.

Jag pluggar andra året till hår och make-up stylist på Realgymnasiet. Jag vet inte exakt om det är det jag vill göra efter gymnasiet. Det får jag se då helt enkelt. Men det är riktigt kul iallafall.

Jag har en pojkvän vid namn Lukas. Vi har snart varit tillsammans i 2 år och vi lärde känna varandra genom gemensama vänner. Honom spenderar jag väldigt mycket tid med, så ni kommer nog få höra rätt mycket om honom. Men ska försöka att skärpa mig och blogga om annat ;)

Det var det viktigaste om mig som ni behöver veta. Det kommer att komma upp ett inlägg med frågor om mig själv som jag svarar på, för de som är intresserade.

En gammal bild på mig och Lukas, vi ser väldigt små ut. Jag har inte en bättre bild på oss två ärligt talat.