Mitt nyår!

Jag firade nyår uppe i Hälsingland i berömda orten Järvsö. Jag hade det väldigt trevligt och roligt. Nyårs morgonen började med att vi skulle måla en varsin tavla som skulle vara inspirerat nyår. Vi var indelade två och två, jag och Andreas (Lukas storebror) var indelade tillsammans. Vi målade en riktigt fin tavla som faktiskt vann! Det var hur kul som helst. Senare in på kvällen vart det nyårs middag, då bjöds det på godmat. När det närmade sig klockan tolv, så gick vi alla ut och smällade raketer.

Jag fick inte dem bästa bilderna på raketerna, alla vart så suddiga. Någon fotograf är jag inte. Tog inte heller så mycket bilder på nyår som jag skulla ha gjort. Hoppas det kommer upp bilder ifrån dem andra!

Första bilden är på hur jag såg ut på nyår, andra bilden är på min fina Lukas med sin fina silvriga slips. Ser ni att vi matchar? Tredje bilden är på våra tavlor. Min och Andreas är längst ned, med hummern och teqila glaset! <3