Min London resa

Hej! Jag kom hem ifrån London igår natt! London... London var en sådan fantastiskt stad och min dröm gick i uppfyllelse att äntligen få resa dit.

Vad gjorde jag där då? Jo jag shoppade upp nästan 4000kr. Nu när jag tänker efter så förstår jag inte vart alla pengarna tog vägen, så mycket grejer har jag inte köpt för att det skulle vara för 4000 kr. Men jag har också köpt lite dyrare saker, så det kanske går ihop. Får reda ut det där ikväll , haha.

På måndagen så gick vi upp tidigt för att shoppa! Vi gick in på Pirmark först på Oxford street. Sen gick vi och tittade i massa andra affärer och fick med oss lite därifrån. När vi började bli hungriga, så gick vi och åt på Mcdonald's, så tråkigt som vi är... Det smakade iallafall inte som i Sverige. Sveriges Mcdonald's är godare! Sedan fortsatte vi att shoppa, och gick längst Oxford Street.

På måndagskvällen var jag och Alexandra och åt middag med Roberto, det är hennes styvbror som bor i London. Vi åt på en resturang som hette Polpo. Det var super mysigt och maten var så himla god! Efter det så gick vi till Piccadilly Cirus, just för att titta på allt det fina. Sedan gick vi vidare till China Town. Det är en liten gata som är kinesisk, det är som att man är i Kina när man går där. Bara massa kinesiska resturanger och affärer. När vi hade sätt det klart, så tog vi en taxi till vårat hotell.

På söndagen så var det den dagen vi skulle åka hem, men det var lite senare på kvällen, så vi gick upp tidigt och åkte in till Oxford street igen, då gick vi ända till Bond street och tittade i affärer där.

Jag åkte inte ända bort till Big Ben, men såg en skymt av den och av London Eye. Var inte heller på Madame tussauds, det var tanken, men jag ville bara shoppa! Vi var ju inte där i så många dagar, men nästa gång jag åker dit, då ska jag vara där längre, så jag hinner med allt!