Datorsnille

Jag är ett datorsnille... Jag borde nog jobba med datorer i framtiden! Eller kanske inte?

När jag skulle logga in på min dator så kom det upp ''Tjänsten user profile service misslyckades med inloggningen'' Det hade hänt mig en gång för väldigt längesen, men jag kommer inte alls ihåg hur jag löste det då. Så jag ringde mig bror Rasmus i panik och han sa att jag får söka på google. Hade redan sökt lite och hittat en lösning, men jag förstod inte riktigt. Men klurade sedan ut det helt själv och gjorde allt som stod typ... Jag läste lite fel och trodde att jag skulle ta bort en mapp helt och hållet. Då gjorde jag ju självklart det. Vet ni? Då förlorade jag ALLA min älskade bilder, alla fina minnen... Jag höl på att börja gråta. Men sen så kom jag ju på att det finns något som heter ''systemåterställning'' och då kan man återställa den till en tidpunkt som varit. Då tog jag tidpunkten den 18 januari 2015. DÅ fick jag tillbaka alla mina bilder! Gissa om jag blev glad?!

Så jag är ett data geni, men endå inte... Förvånar mig verkligen inte att jag gjorde detta misstag, för det händer alltid mig vid intruktioner.