Magsjuk

I måndags när jag kom hem ifrån skolan så började jag känna illamåendet. Ni vet när man känner hur allt bara snurrar och ni måste ligga ned och att det känns som att det kan komma upp något i vilken sekund som helst...

Mamma kom hem med Mcdonald's den kvällen. Vilket var hur gott som helst, även fast jag mådde illa fick jag i mig det. Sen gick jag upp och la mig i sängen igen. Efter en halv timme känner jag bara hur all Mcdonald's ville komma ut. Så min sophink fick tyvärr vara min spyhink... Stackarn. Mamma vart också magsjuk nästan samtidigt som mig, lite efter bara. Så vi två har inte mått så jätte bra dem här dagarna. Men då vet ni varför jag inte har uppdaterat bloggen!

Jag har också funderat lite och kom på att jag aldrig varit magsjuk, så jag kan minnas iallafall och jag spyr väldigt sällan också, det händer inte ofta. Nu tänkte jag iallafall försöka få i mig lite mat. Puss <3

Och denna bild som inte alls passar in till detta inlägg. Men nu är jag glad eftersom att mina favvo serie börjat igen och kommer en gång i veckan nu igen, weei!