Mina 5 favorit appar

Instagram är en utav mina favorit appar. Alla har ju Instagram nu, så det är ingen ny app för er säkert. Men den finns iallafall med på min topplista av appar. Jag älskar att lägga ut bilder och älskar att titta på vad andra lägger ut för bilder och vad dem gör för något!

Jag använder mig utav appen Whitagram när jag ska fixa mina bilder till Instagram. Jag tycker den appen är skit grym. För att jag har testat andra appar som kan ''cropa'' bilder, men av dem som blir inte bilderna bra, dem blir bara suddiga mm. Men med Whitagram så blir dem inte det och det älskar jag! Tack kära Moa som tipsade mig och denna app <3

När jag har riktigt tråkigt går jag alltid in på We Heart It! Det är så himla mycket fina insprations bilder där och gör mig alltid på glatt humör. Kan vara inne på den appen i flera timmar.

Nu till spelen... Jag ÄLSKAR detta spel DragonVale. Jag nördar det flera gånger om dagen. Det man gör på spelet är att man födder upp massa olika drakar och man tar hand om dem och köper öar, man tjänar pengar på sina drakar i spelet (inte riktiga pengar, pengar man får för att köpa grejer i spelet. Jag är inte den bästa på att förklara, men det är det bästa spelet iallafall!

Ett annat riktigt bra spel, tydligen så kan man bara ha den om man har ios7 och ios 8 på iPhone. Men spelet heter iallafall Crossy Road. Som är ett jätte bra spel och bra när man vill tidsfördriva tiden. Det man gör är att man ska försöka gå över vägar och åar och försöka att överleva att inte bli påkörd och ramla i vattnet mm. Det är jättekul!