Min ansiktsrutin

Jag börjar med att tvätta av mig sminktet (om jag har smink på mig) med visibly clers oil-free make up remover Neutrogena. Den är riktigt len och skön mot huden.

Sedan tar jag ifrån samma märke blackhead eliminating. Den ska ta bort pormaskar vad jag har förstått och den är mer sträv för att den har små sandkorn i, som en scrub har typ. Den använder jag iallfall för att jag har pormaskar som jag hatar och vill bli av med dem! Den har fungerat lite på mig iallafall, har inte använt den så länge, men tycker att jag har fått mindre pormaskar i ansiktet.

Efter det blir det ett ansiktsvatten ifrån L300 på en bomullspad. Det fungerar jättebra och man ser verkligen hur mycket skit man har i ansikte på bomullspaden. Bästa!<3

Och till sist använder jag en ansiktskräm ifrån olay, jag har både natt och dagkrämen. De luktar så underbart gott och känns jätte skön mot huden.