Valentines day

Alla hjärtansdag är här om några dagar... Jag har inte planerat något i år, och det är ganska skönt. Jag vill bara vara med min älskling och mysa. Jag visar min kärlek för honom varje dag, så varför ska denna dag vara så speciell? Alla min dagar är då som alla hjärtansdag <3

Förra året hade vi det riktigt mysigt. Då hade Lukas tänt en massa ljus och gjort jätte fint när jag kom hem. Så åt vid en supergod middag och åt jordgubbar doppade i choklad och gav varandra fina presenter. Så visst alla hjärtansdag är mysigt, men det är sånt som vi gör andra dagar också inte bara just den 14 feburari.

Det jag försöker att komma fram till är att man inte behöver alla hjärtansdag, man behöver inte en speciell dag för att visa sin kärlek för sin partner. Det gör man ju alla dagar om året <3