In a ''fuck it'' type of mood

Hejsan alla finaste! Hur är det mer er idag? Med mig är det bra, eller nja ska inte överdriva... Om jag ska vara ärlig så är jag lite deppig, för just att jag är allergisk mot smink. Det rinner i ur mina ögon och ur näsan som in i helvete! Jag orkar verkligen inte, vill kunna ha mitt smink och de märkerna jag vill ha... Jag kanske kan ta allergi tabletter mot det? Eller är jag helt dum nu? Nä jag vet inte. Men det jobbiga är ju att jag faktiskt går i en linje som har med smink och göra och att det går ut på att sminka varandra, vad fan ska jag göra? Det förstör ju bara min klasskompisars sminknigar, tex när dem sätter eyeliner, då börjar det rinna och förstör allting? Jag orkar inte. :(

Men jaja till annat nu! Min dag har varit mysig iallafall, ingen av tjejerna som är i min ''grupp'' var i skolan idag förens efter lunch. Så jag tog det bara lugnt och njöt av min ensamhet, för att jag älskar att vara ensam! Ja, jag är konstig. Sedan vid lunch gick jag till subway och köpte min macka och gick sedan hem och åt. Jag började 13:25 igen och då såg jag till att vara i skolan igen, och då kom lilla söta Sarah och höl mig sällis, och nu sitter vi här på våran sista lektion och skriver om demokrati och diktatur, ganska enkel uppgift! Nu är rasten slut, så nu blir det att plugga i 20 min tills vi slutar! Puss alla fina

Så här är jag klädd idag! I en sjukt snygg t-shirt ifrån Bik Bok som jag köpte igår för bara 99kr. Den är lite kortare än vanliga t-shirts så ni vet om ni känner er sugna. Så man ser enkelt lite av magen. Sedan har jag ett par svarta Dr demin jeans till. Eneklt and I love it♥