Monday

Hejsan! Jag har haft håltimme nu i över en timme, det är det som är segt med måndagar. Vi börjar nio och slutar fyra , och då har vi ca två timmars håltimme, om vi inte hade haft dessa håltimmar hade vi slutat vid två idag, så jävla surt.

Efter skolan så ska jag åka hem till min kära pojkvän och äta middag med hans familj. Det kommer att bli mysigt. Vad mer ska jag blogga om? Jag har så himla svårt med att komma på vad det är jag ska skriva om...

Juste! Jag är inte bara allergisk mot smink, nu är jag allergisk mot min älskade stickade tröja också, den som jag har på bilden i senaste inlägget. Det började klia som in i helvete i mitt armveck på första lektionen idag, och sen vart det helt rött med sådana där små röda prickar i. Varför är jag allergisk mot saker jag tycker om? Hmm.. (Det är inte tvättmedlet, för jag har ett tvättmedel som jag haft i över 3 år.)