18 feburari

Hejsan bloggen! Idag är jag superduper trött, jag orkar verkligen ingenting idag. Imorse var det fullt på tvärbanan, jag stod intryckt mot en vägg och led. Jag har klaustrofobi tror jag, blir man dignoserad i det? Jag har ingen aning, om man blir det. Men så fort jag är ett i ett trångt utrymme eller någon håller om mig hårt och jag vill loss så får jag svettningar, kan inte andas och håller på att svimma... Så jag diognoserar mig själv i det nu!

Jag har redan haft två lektioner idag. Först matrial och miljö, just nu lär vi oss om arbetsmiljön på jobbet och brandsäkerheten, det handlar mest om det i butik och jag tycker det är lite intressant faktiskt, eftersom att jag praktiserar i en butik nu och kommer säkert att börja jobba i en när skolan är slut. Nu sitter jag på style advising lektionen som är snart slut. Jag har gjort ett kläd collage till skolans vaktmästare och ett säljargument, haha. Vi lär oss just nu att styla män och det är sjukt kul! Min pappa och Lukas kommer bli helt omstylade när jag lärt mig allt ;)

Nu ska jag ha hår lektion, och ni får en bild på en halvuppsättning som jag gjorde på Sarah för några månader sedan. Hejdå puss och kram