Godmorgon

Godmorgon alla fina!

Jag sitter på bussen just nu påväg till skolan, jag var lite extra seg imorse så jag kommer att komma 40 min sent. Men vad gör det liksom? Jag har inte kommit försent någon annan gång i februari måndad, vad jag kommer ihåg iallafall... Så inget indraget studiebidrag här inte!

Jag fick faktiskt en varning ifrån CSN i januari, de som har hand om studiebidragen. Då stod det att jag hade fått 6,5 timmars ogiltig frånvaro. Liksom va? Jag har varit sjuk mycket i januari visst, men mina föräldrar har sjuk anmält mig alla gånger, så jag förstod inte riktigt varför + att jag inte är den personen som skolkar. Jag pratade med min mentor om det och då hade något blivit fel. Jag blir så surig... Om de inte kan då ska de inte hålla på

Men jaja nu ska jag inte vara för gnällig. Idag är det skola som vanligt, vi har teoretiska ämnen och idrott. Sedan efter skolan blir det gymmet. Jag gymmar 2 gånger i veckan, men börjar funderar på om man ska börja gymma 3 gånger i veckan? Om jag orkar det, kommer nog inte hinna med alla läxor då. Man kan alltid prova! Nu ska jag sova den sista biten av bussresan!

Puss och kram alla fina♥