Packat och klart!

Hejsan!

Nu ligger jag i sängen och har gjort allt som ska göras tills imorgon. Jag har duschat och haft i en färgbomb i håret, det är en liten "askig" färg som ska ta bort allt det gula i håret, och det fungerade utmärkt! Jag har också smörjt in mig med brun utan sol och packat till Enhörna, som är ett av Lukas landställen, vi ska dit i helgen och mysa. Kanske lite skönt att få komma ifrån civilisationen ett litet tag.

När jag är där så kommer jag inte att blogga, det finns inget wifi där, så jag struntar i att ta med min dator. Och att blogga ifrån mobilen fungerar inte riktigt helt, de har inte gjort vissa inställningar till mobilen, så jag kan inte lägga ut bilder och ett inlägg utan bilder är tråkigt! Så ni får titta in på söndag eller måndag då jag kommit hem!

Färgbomben jag hade i mitt hår!

Hejdå på er mina fina! Vi hörs på söndag eller måndag. Puss och kram