Hemma♥

Hejsan bloggen! Nu är jag hemma igen, känns faktiskt jätte skönt. Har duschat och ska snart smörja in mig i brun utan sol. Skrubbade bort det jag hade på mig, och lägger på nytt! Jag är så trött på att vara så himla blek, det är sjukt hur blek man kan vara...

I helgen var jag i Enhörna som ligger utanför södertälje. Lukas har sitt andra landställe där så vi tyckte att det skulle vara mysigt att komma ut på landet. Jag kom hem igår, men stannade hos Lukas över natten. Och vet ni? Jag med min glömska hjärna glömde min mobil laddare hemma hos Lukas, hur i helvete kan jag glömma den?! Förstår om det typ var platttången eller något. Men inte min jäkla laddare?! Så nu iallafall måste jag åka till Clas Ohlson i Liljeholmen för att köpa en laddare. För ingen i min familj har en iPhone 5/6. Blir så irriteraaaad...

Nu ska jag smörja in mig med brun utan sol! Puss och kram♥

Lite grejer jag använder i duschen och efter jag duschat!