Tjugosjunde februari

Hejsan alla fina!

Nu är jag äntligen hemma. Det har varit en jäkla lång dag idag... Jag började jobba klockan halv nio imorse och slutade klockan fem. Då åkte jag och mamma till Bauhaus för att titta på lite badrumsgrejer, vi ska snart renovera vårt badrum därför tittade vi lite. När vi varit där åkte vi hem och åt goda rökta räkor till middag. Sedan var det ut till bilen igen, och jag övningskörde i en timme. Och nu sitter jag hemma och ska titta på modern family. Säsong 5 har kommit ut på netflix! Yes :)

Självklart får ni bilder på maat! För att jag älskar mat, hih...

Rökta räkor ifrån Erssons, mmm mums...<3

Btw! Den där klänningen som jag bloggade om innan, jag såg den som vit igen, sedan blå, sedan vit och sedan blå... Det beror på ljuset, när mina ögon tittat in länge i ett ljust ljus så blir klänningen vit, och om jag tittar in i något mörkt så blev klänningen blå! Ha! Där har vi det.