Godmorgon

Godmorgon alla fina!

Då var det måndag igen. Varje gång jag skriver ett inlägg på en måndag så vill jag skriva så, och tänker alltid på hur fort veckorna går... Alldeles nyss var det ju slutet på sommarlovet och man skulle börja skolan igen. Nu är det bara 3 månader kvar tills vi får sommarlov, hur sjukt är inte det? Tänkt 3 MÅNDADER! Jag längtar redan, men jag behöver inte längta så länge, eftersom det redan går blixt snabbt. Sommarlovet kommer också gå blixt snabbt, sedan börjar jag sista året i gymnasiet! Herregud, vad gammal jag har blivit... Snart blir jag väl gråhårig också, buhu... Haha nä men nästan!

Men iallafall det är första dagen på veckan och jag sitter i skolan. Idag får vi en ny lärare i svenskan, en Linus tydligen. Gulligt namn, undrar om han är gullig? Jag skämtar! Efter skolan så ska jag och Moa gymma. Vad för något vi ska träna vet jag inte än, det bestämmer vi väl sen. Nu ska jag göra klart en uppgift på engelskan, så jag kan få gå på lunch och äta subway... Mmm! Hejdå puss och kram♥

Ni får en halv bild på mig, varsegood<3