I Have Stuff To Do ♡

Hej hej!

Idag har jag varit i skolan och haft make up lektion i 4 timmar... Det är ganska jobbigt och krävande på humöret måste jag erkänna. Att sitta ner i 2 timmar och bli sminkad och sedan stå upp och sminka i 2 timmar är kanske inte det roligaste, även om jag gillar att sminka så blir det jobbigt efter ett tag... Men det är bara att bita ihop.

Btw så vill jag också säga att våran nya svenska lärare inte var så gullig som hans namn är... Haha.

Nu måste jag fortsätta med allt som ska göras ikväll. Var tvungen att ställa in min ''träff'' med Lukas idag, för att jag har så mycket saker att göra. Ska tvätta mina sminkpenslar, måste uppdatera här, måste noppa ögonbrynen, duscha, smörja in mig med BUS, fixa håret och sedan vila. Så nej jag skulle inte hunnit med Lukas idag tyvärr, blir imorgon istället!♡

Självklart ska inte mitt ansikte arbeta med mig på bild, därför jag oftast har mobilen framför ansiktet vid bilder på mig själv. Måste hitta mitt foto ansikte snart... Rasmus och jag ska fixa en header till bloggen och det kommer att vara en bild på mig, ugh vad jobbigt...