♡Min Duschrutin♡

1. När jag schamponerar mitt hår så använder jag mig utav märket aussie, som jag tycker har en så himelsk doft, typ godis! Håret blir så mjukt och mysigt efter jag tvättat håret med aussie produkterna. Jag använder balsam ifrån samma märke, men det gör jag efter jag haft i hårinpackningen. Ni hittar schampot och balsamet lite överallt, den finns på kicks runt 100kr st, men jag tycker det är lite dyrt, så jag köper faktiskt mitt på Rusta för 60 kr st!

2. Efter schamponeringen använder jag min hårinpackning ifrån märket waterclouds. Riktigt bra inpackning, den luktar också himelskt gott och får håret så mjukt och lent. Ni hittar den på frisör salonger för runt 250 kr.

3. Medans jag har hårinpackningen i håret så tvättar jag mitt ansikte med ansiktsrengöring ifrån md formulations. Den är mjuk mot huden och lämnar huden ren och len efter rengöring. Jag hittade den på hasseludden, som är ett spa i nacka. Då kostade den runt 600kr, ingen aning om hur priset är nu!

4. Till sist så tvättar jag hela min kropp med the body shops shower gel, med lukt av blåbär. Hur gott?! Mums... Vill nästan äta upp mig själv, hihi. Ni hittar den såklart på the body shop för 85 kr.