Lill lördag♡

Hejsan bloggisen! Började dagen med matrial och miljö, det är ett ämne som vi har i skolan som ingår i linjen stylist. Där ska vi skriva om foundations, concealer, primer och puder. Vi ska berätta om produkterna mm, och det är så himla kul, jag älskar det! Kanske kommer upp på bloggen. Då får ni lite tips på vad för foundation som passar just er mm.

Jag hade hårlektion som sista lektion, då gjorde vi en salgs ''chignon''. Det är en frisyr iallafall. Jag vart faktiskt nöjd med min. Men jag hoppas ändå på bättre nästa gång, mer strammare och jobba lite mer med bullen och sedan sänka ner den lite mer.
Jag piffade upp frisyren lite med två små blommar, hur sött? En romanstisk frisyr tycker jag att det blev! ♡

Under dagen fick jag reda på att Lukas bror Felix tagit sitt körkort. Så efter skolan blev det en liten runda med bilen, åkte och hämta Sebbe och Jerry och bara åkte runt och lyssna på musik. Trevligt, trevligt! ;)