Plättar med socker och kanel

Det var så länge sedan jag åt plättar med socker och kanel på, så fick ett sjukt sug efter plättar, så nu har jag precis mumsat i mig några. Så gott!

Hejsan! Jag sitter hemma ensam i min säng. Egentligen skulle jag varit hemma hos Lukas nu. Men jag åkte hem tidigt imorse för att jag mådde jätte dåligt, har världens halsbränna och känner hur förkylningen börjar smyga sig fram. Jag ville inte vara kvar hos Lukas då, för när jag är sjuk vill jag vara hos mig och känna att allt jag behöver finns. När jag är sjuk och är någon annanstans än hemma känner jag mig inte trygg. Så valde att åka hem, bra det också så jag inte smittar Lukas syskon. Smart är jag ibland! Typisk mig också att alltid bli sjuk... Jag har inte ett så bra immunförsvar, så blir sjuk av minsta lilla bakterie. Minns när jag precis börjat träffa Lukas och jag inte ens tålde hans bakterier, herregud. Då var det synd om mig.

År 2015 har knappt börjat och jag har varit sjuk 5 gånger, japp.