Helgen i ord.

Hej. Nu skäms jag lite om jag ska vara helt ärlig. Jag skriver till er att jag är tillbaka igen och blabla...sen så är jag borta ytterligare tre dagar. Det är kanske lite pinsamt. Men ber om ursäkt och ska försöka skärpa mig mer.

I fredags var det en VIP kväll på min mammas jobb för deras kunder. Det bjöds på mat och en riktigt bra show av självaste trollkaren Joe Labero. Tänk att de fick hit honom, så sjukt! Han fick bord att flyga, en 100 lapp till en 500 lapp och från att ett kort brann till att den vart en isbit och så mycket mer. Men tyvärr så fick vi inte ha på telefonerna under hans show, vet inte riktigt varför? Men kvällen var ändå fantastisk. Jag fick tyvärr inte så roliga bilder eftersom när Joe Labero trollade så fick man inte ha sina telefoner uppe, så det blev bara bilder på maten.

I lördags så var jag med Lukas, det var meningen att vi skulle fixa i hans rum, tapetsera och måla. Men det blev inte så. Vi var för lata... Vi såg också finalen av melodivfestivalen. Jag är så nöjd att Måns vann, han var absolut den bästa! Man kan ju säga att jag satt och tjöt när han vann! :)

Och idag så åkte jag och Lukas till Haninge centrum för att shoppa lite, jag har ju fått in stålars! Jag fick med mig dessa två godingar hem! I april så åker jag utomlands till en ö som heter Kap verde som ligger utanför Afrika och jag har inga sommar kläder alls. Så nu är det bara att köpa köpa!

Bilderna på kläderna är tagna ifrån cubus hemsida. Jag får aldrig några bra bilder på kläderna. Men det fina linnet kostade 179kr och super söta kjolen 149 kr.