19 mars

Godmorgon alla fina läsare! Hur mår ni idag? Jag mår ganska bra, jag har en känsla av att denna dag blir bra. Vi har teori på idrotten idag så jag slipper hoppa runt i en gympasal. Sedan har vi svenska och so. Det är rätt skönt, bara en slappdag framför datorn. Idag slutar jag 15:40 och jag kommer att åka hem direkt och sätta mig i soffan och spela heist på GTA med Lukas och hans kompis. Det är en ny jätte rolig grej på GTA som kommit ut. Man gör en massa roliga uppdrag mm. Jag älskar! <3

Just nu sitter jag och tittar runt lite på internet på vad Lukas ska få när han fyller år, det är snart om en månad. Jag är inte en sån som köper presenter i sista sekund... Det går inte, då får jag panik. Jag måste ha planerat ett lååångt tag innan. Jag har funderat på en present i flera månaders tid nu. Men för en vecka sedan så fanns den inte kvar på sidan. Men nu är den tillbaka igen, så måste skynda mig att beställa innan den tar slut igen. Jag vet att han kommer älska denna present, eller han har egentligen inget val, hihi! Det kommer bli att köpa väldigt mycket presenter till Lukas nu i några månader... Nu i april fyller han 19 år, i maj så har vi våran 2 års dag och i juni så tar han studenten. Lyckligt lottad du är Lukas <3