You make it look like it’s magic cause I see nobody but you

Hej alla fina!

Jag är i skolan idag som vanligt. Jag hade matrial och miljö som första lektion sedan lunch, nu har jag styleadvsing och tänker titta på fifty shades of grey igen. Jag har sätt den filmen ett par gånger nu ja... Jag kan inte släppa min Mr Grey, det går bara inte. Jag har ont i mitt hjärta för att jag vet att han inte är på riktigt och för att jag aldrig kan få honom. Ussh vad jag ska ta mig till? Jag kommer dö ut av smärta i mitt hjärta. Vet ni? Jag har till och med fixat filmen till min dator så jag kan kolla på den när jag vill... Det lilla jobbiga är att det är textat med kinesisk text och dem har klippt bort vissa secener som visar bröst och sånt. Det är inte så kul tycker jag dåra. Det som är bra är att det är full HD, så jag har bästa bilden!
Idag har jag på mig en cardigan ifrån H&M, med ett linne ifrån Cubus och jeans ifrån Gina Tricot.