3 fakta om mig

Jag klarar inte av förändringar, det är jätte jobbigt för mig. Jag kan bli väldigt upprörd och ledsen om det inte blir som planerat (vissa saker då). Det brukar bli så jobbigt så jag börjar gråta även om det inte är en stor grej. Men det är mest grejer som jag sätt iframemot. Det kan vara att jag och mamma har planerat att åka och handla och sedan händer det något så hon måste ställa in det, då kan jag bli förkrossad. Det är ganska jobbigt, haha men sån är jag!

Jag gillar att oftast vara för mig själv inklusive Lukas. Det har blivit att det är en självklarhet att jag är med Lukas, så det är ungefär som att jag är med mig själv då, vi sitter ju ihop nu efter snart 2 år. Förstår ni? Lite komplicerat. Men jag trivs bäst när jag bara är hemma och tar det lugnt, jag frågar väääldigt sällan mina vänner om vi ska träffas, det är mest de som frågar mig. Jag har aldrig varit en person som frågar om vi ska träffas eftersom jag är en sådan som gillar att ligga hemma och spela, läsa, titta serier/film och sitta vid datorn för mig själv. Det är så skönt. Jag är inte så social punkt slut.

Jag har det väldigt jobbigt att prata med nytt folk och de som jag inte känner så bra. Jag blir så nervös och tappar bort ord, jag kan börja upprepa orden och kan säga lite annorlunda saker. Så jag undviker helst att träffa nytt folk eftersom det blir så jobbigt.