31 mars 2015

Hejsan! Jag gick till praktiken imorse, kämpade mig dit. Men jag åkte hem runt klockan elva. Det gick inte kändes som jag skulle svimma, mitt huvudvärker och svettas med fryser ändå. Så antar på feber. Så jag är nog magsjuk. Men har inte kräkts något mer sedan i söndags natt. Det är skönt iallafall. Men jag blir hemma imorgon med för att jag inte ska smitta de andra på praktiken!

Resten av dagen så har jag mumsat i mig en sallad, tittat på netflix och bara legat och degat i soffan.

Jag kom också på att idag är det 2 år sedan jag och Lukas fick kontakten, om man säger så? När jag fått ett missat samtal ifrån honom på skype och undra vem fan han var. Då var det tydligen mina kompisars kompis. Jag är så glad att jag frågade vem han var, så himla lycklig! Annars hade vi inte varit här nu <3