Längtan

Just nu sitter jag på golvet i mitt rum och väntar på att mitt nagellack ska torka. Känner mig tvungen att ha fina naglar när jag åker utomlands. Btw jag åker på torsdag klockan sju på morgonen, iiii. Det är nära, välidgt nära... Jag har inte packat klart heller, men har sprungit hela dagen idag och packat men det är ännu inte klart. Lite panik nu kanske? Men jag har en sådan längtan för att åka, det var två år sedan vi åkte till ett varmtland sist. Så nu är det verkligen dags!

Nu de sista dagarna så spenderar jag all tid med min pojkvän. Vi kommer ju inte att ses på en helvecka. Det känns lite jobbigt faktiskt eftersom att vi träffas nästan varje dag i stort sett. Nästan varje dag i två års tid blir mycket, så en vecka är verkligen jobbigt. Haha en vecka låter så töntigt, men det är verkligen så. Men hotellet har wifi så vi kommer att kunna och skypa och så ibland :)

Bilder ifrån när jag var på Gran Canaria 2013. Jag anser inte jag är en proffs fotograf MEN de här bilderna är riktigt fina tycker jag. Jag är väldigt nöjd!