tips på youtube kanaler

Jockiboi Tv

Hahah jag älskar verkligen jockibois kanal på youtube! Varje gång jag får en notis på mobilen att han har laddat upp ett klipp blir jag så glad och tittar direkt om jag har tid. Det han lägger upp är en massa pranks som han och hans flickvän gör på varandra. Jag kissar nästan på mig av skratt när jag ser deras pranks. Verkligen se värd!

Therese Lindgren

Det är en skönhetskanal om jag kallar det så? Hon sminkar, gör en massa tags, first impressions, ger tips, testar saker och lägger upp hauls alltså en typical skönhets kanal! Sjukt bra tjej <3

WahlieTV

Det är en vlogkanal. Vi får alltså följa med och se vad de gör på dagarna. Haha vet inte varför jag fastnade för denna kanal för det verkar ju huuur tråkigt som helst och titta på vad andra gör på dagarna. Men vet inte, det är något speciellt med dem. De är roliga och intressanta + att de har sjukt söta små djur! Brukar titta på deras vlogs när jag sminkar mig det tycker jag är mysigt :)