Dessa jobbiga bakterier

Hej hej!

Idag stannade jag hemma ifrån skolan för att min mage är inte på topp sedan resan. Jag kan ha ätit någon liten bakterie som min mage inte gillar så speciellt mycket. Jag drack faktiskt en medecin två veckor innan vi åkte för att motverka dessa bakterier. Men då var jag magsjuk och den medecinen försvann ganska fort ifrån min kropp. Så det hjälpte ju knappast inte! Jag vet inte när jag kommer att komma tillbaka till skolan då jag är lite rädd för att det ska hända en olycka. Men hoppas kanske på onsdag? Vi får helt enkelt se.

Annars då så har jag fått ont i halsen igen... Denna gång skyller jag på min pojkvän. Han kom hem ifrån en student kryssning i lördags och hade ont i halsen. Men jag tänkte att det säkert var spriten som hade gätt honom halsbränna. Men nej... Nu har jag ont i halsen. Jag får aldrig må bra! När ska detta elände sluta och det enda jag bloggar om är att jag är sjuk. Det blir ju ingen rolig blogg alls! Från och med nu ska jag trycka i mig C vitaminer! Jag hoppas att ni mår bra och får njuta av det super fina vädret ute. ​

Jag passar också på att ge er ett leende! Ni kan också se en skymt av min flagning på bröstet. Puss och kram på er♥