BLÅBÄRSSOPPA OCH GLASS

Hejsan! Jag är fortfarande sjuk och min mage mår inte bra alls. Det har resulterat till att jag inte varit i skolan på hela veckan... Det känns faktiskt inte så värst bra. Vart utomlands förra veckan då missade jag skolan och nu ligger jag hemma och är sjuk och missar skolan. Undrar hur mycket läxor vi fått, börjar bli stressad. Jag vill inte heller missa praktiken på fredag, den har jag missat grymt mycket denna termin så att det är pinsamt. Men så blir det när man har dåligt immunförsvar. Btw nu har mamma beställt vitamin tabletter till mig ifrån apotea, så snart börjar jag bygga upp immunförsvaret! Jag hoppas verkligen att det fungerar.

Just nu är det blåbärssoppa och glass som gäller för mig! Blåbärssoppan för magen och glassen för min hals. Jag tycker faktiskt synd om mig, snyft! :(