-

Jag hittade den här bilden på weheartit och tyckte den var urgullig. Nu vart jag genast piggare!

Godmorgon. Idag är det valborg och mina planer för idag är att först gymma med Moa sedan hem, duscha och fixa mig och sedan åker jag till min pojkvän Lukas och troligtvis så ska vi till någon brasa nära honom och glo. Om inte så sitter vi hemma och glor kanske grillar lite. Egentligen förstår jag mig inte på valborg. Det känns som att det bara är en ursäkt för att vi svenskar ska få supa oss fulla?...

I helgen kommer inte uppdateringen vara på topp för att jag kommer vara rätt upptagen. Imorgon har jag och min Lukas två års dag. Så då ska vi ut och äta och bara fira. Vi kommer också spendera helgen tillsammans hos hans mamma. Det var ett tag sedan vi var där. I början av vårat förhållande var vi alltid där på sommaren och vaktade hunden som de hade då. Det var så mysigt och saknar vovven så himla mycket. Anyway nu ska jag gå och köpa lite frukost. Puss och kram♥