Valborg

Hejsan! Igår var det Valborg och jag hade inga planer alls på hur kvällen skulle bli. Bara att jag skulle va med Lukas och att vi skulle titta på brasan. Men när jag kom till Lukas så var han och hans brors kompisar där och vi gick till brasan tillsammans och stod där i ungefär 5 minuter tills vi insåg att det var sjukt tråkigt så jag och Lukas bestämde oss för att åka ut med Lukas kompis Philip i hans bil, vi tittade på street race och bara tog det lugnt. Jag hoppas att ni också hade en lugn Valborg!

Nu är jag och Lukas påväg hem till hans mamma. Det är våran 2 år dag idag, vi tänkte gå ut och äta. Men vi ändrades oss nu. Vi vill hellre stanna hemma och laga mat tillsammans, mysa och bada bubbelpool. Istället för att sitta på en resturang med en massa saker i bakgrunden som stör än. Jag tycker inte det är så romantiskt.

Puss och kram❤️