♥Blogglista♥

1. Beroende av? Min telefon helt klart!

2. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken? Svart, det är det jag trivs bäst i.

3. Vad är det du oftast får komplimanger för? Min kropp brukar jag få komplingar för ofta, men också för hur lent mitt hår är och mina tänder.

4. Dina planer för 2015? Jag har inga speciella planer :(

5. Brukar du skratta för dig själv? Jaa! Jag gör det varje gång jag är ensam. Hahah.

6. Vad är det konstigaste du ätit? Ostron tror jag. Det smakade riktigt konstigt och konsistensen var ännu konstigare.

7. Hur imponerar man på dig? Man ska vara rolig och tycka att jag är rolig :)

8. Vilken stad vill du helst bo i för resten av livet? Stockholm. Jag skulle inte klara av att flytta till en annan stad då jag har så svårt för förändringar tyvärr.

9. Hur ser dina morgonrutiner ut? Så fort jag vaknat tittar jag lite på mobilen, sedan går jag upp och tvättar ansiktet och gör det jag måste göra på toan, sedan sminkar jag mig och fixar håret och klär på mig. Om jag hinner så slänger jag i mig och macka och oboy. Borsta tänder gör jag också det är viktigt!

10. Vad längtar du efter? Sommaren! Nu är det inte kul alls ute, det är kallt men ändå varmt. Så obehagligt.

11. Serier du följer just nu? The returned och Once upon a time.

12. När brukar du oftast gå och lägga dig? På vardagar klockan tio och på helger oftast vid tolv.

13. 5 saker du vill göra i framtiden? 1. Flytta ihop med Lukas. 2. Förlova mig med Lukas och gifta oss. 3. Skaffa barn. 4. Skaffa en hund (Bichon frise). 5. Bygga ett helt nytt hus och bestämma själv hur det ska se ut.

14. Vad finns alltid i din handväska? Parfym.

15. 3 utländska bloggar du följer? Följer faktiskt inga utländska bloggar.