Snabbt inlägg!

Hejsan bloggen! Just nu ligger jag i sängen bredvid min pojkvän. Idag var jag i skolan i en timme och lyssnade på treorna som varit på praktik i Spanien, det var riktigt intressant att höra om faktiskt. Sedan så gick jag och åt lunch med Sarah och Nathalie på Subway. När jag kom hem var Lukas redan hemma hos mig. Mamma kom senare och hämtade oss och vi åkte och åt på Nancy's. Sedan har vi bara suttit och spelat hela kvällen.

Planerna för imorgon är att vi tänkte åka och titta på kostym till Lukas då han behöver det på sin student som han tar om mindre än en månad. Mer vet jag inte än om morgondagen.

Dem senaste dagarna har jag varit hundvakt och därför har jag inte velat uppdaterat då jag umgåtts med lilla trollet❤️

Hon är så söt! Det känns som att hon är min egna hund då vi varit hundvakt åt henne så många gånger. Jag älskar henne super duper mycket. Min lilla Molly Bolly❤️