Färgklicken Elin♥

Efter fisket i lördags vart jag och Lukas upphämtade av Philip (Lukas kompis) vi åkte runt jagade streetrace, vi såg på ca 3 race. Det är hur ballt som helst tycker jag. Även om det kanske inte är en ''Elin'' grej med bilar. Det var en massa folk där och ALLA var mörkt klädda och där kommer jag som en liten färgklick med pastellrosa jacka och vita skor. Jag kände mig väldigt obekväm av alla blickar som jag fick. Men jag gillar att vara färgklicken iallafall :)

Efter streetracet så åkte vi runt och tittade på en massa se värd heter. Det hade precis hänt en olycka under en bro där vi åkte. Det var 5 ambulanser, 1 brandbil och 2 polisbilar. Så vi stannade och klättrade ner för bron och tittade, sjukt respektlöst gjort och det vet jag. Men är man nyfiken så blir det bara så. Det var iallafall 2 bilar som krockat och dem var tvungna att såga av taket på ena bilen. Lite otäckt faktiskt. Just i den stunden så ville jag inte ta körkort längre... Så min lördag var händelserik med både grillning, fiske, streetrace och en lång intressant biltur. Puss och kram♥