Det Regnar I Stockholm Idag

Hejsan bloggisen! Måndag idag och det är sååå trist väder ute här i Stockholm. Det slutar aldrig att regna, det har regnat i flera dagar i rad nu. Var är våren och var är solen? Komsi solen.

Eftersom att det är måndag idag så har jag varit i skolan lika trist som alltid. Nu sitter jag hemma i vardagsrummet och väntar på att jag ska åka till pappas jobb. Vi ska övningsköra. Kul typ. Jag tycker ärligt att det är lite läskigt. Jag litar inte på mig själv alls när det gäller att köra. Jag kan hitta på vad som helst. Om det kommer en människa eller bil så släpper jag bara allting och blundar... Amen typ. Jag är livsfarlig.

Nu har jag även suttit med Nathalie och planerat bloggen. Vi har bollat massa idéer och tankar. Så tack för hjälpen Nathalie. Detta kommer att bli asbra!

Idag har jag på mig mitt nya linne ifrån Lager 157, ett par jeans ifrån Dr Demin och en ''guldklocka'' ifrån ur och penn.