4 saker som gör mig irriterad♥

1. När människor går sakta framför mig. Jag förstår verkligen inte varför människor måste gå så sakta? Det är verkligen i snigel fart och vi är i Stockholm då går man snabbt! Oftast har jag brottom och måste passa en tid och sedan kommer dessa irriterade människorna som ska går fyra i rad och går så sakta och så kommer man inte förbi. Asssååå vaaarför?!

2. Barnvagnar... Dem är i vägen överallt i mataffären, på bussen, på tunnelbanan, i klädes butikerna och på gatan mm. Så måste man ta värsta omvägen för att de står i vägen och tar upp hela gången. Snälla kan ni som har barnvagn typ ta hänsyn och inte ställa dem mitt i vägen?

3. Jag blir verkligen så irriterad på människor som skriker och gör höga ljud. För det första blir jag jätte rädd och för det andra så får jag så himla ont i mina öron. Jag tål verkligen inte höga ljud. Som min bror och min pojkvän, alltid så ska de stå och klappa händerna jätte högt för att de vet att jag blir så arg. Rätt elakt eller hur?

4. Jag blir irriterad när jag har lagt en sminkning på mig själv och sedan går jag ut och det börja rinna ur mina ögon. Då måste jag fånga upp det som rinner varje sekund så det inte förstör alltihop. Så sjuk irriterande och det ser ibland ut som att jag gråter. Lite pinsamt faktiskt. Hehe