Vår historia♥

Nu ska jag skriva om min och Lukas historia, det kanske är intressant för vissa som är lite nyfikna!

Man kan typ säga att Lukas räddade mig ifrån en riktigt tuff tid jag hade innan han och jag blev tillsammans. Jag hade en pojkvän då som behandlade mig dåligt, han var elak och fick mig att må jätte dåligt. Sen var det en dag då jag var jätteledsen och mådde inte alls bra och jag gick in på min dator och såg att jag hade fått ett missat samtal ifrån någon på skype. Då visade det sig att det var Lukas som ringt, jag hade ingen aning alls om vem han var. Så jag frågade honom vem han var och fick svaret som löd ungefär så här ''Lukas? Du la till mig på skype för några månader sen när vi var i samma gruppsamtal med några kompisar''. Grejen är att jag inte mindes att jag la till honom då, så blev lite fundersam. Vi skrev lite då och sen några dagar efter så började vi skriva med varandra på kvällarna och han fick mig att må bra, han lyssnade och brydde sig. Helt plötsligt hade min dåvarande pojkvän blockat mig överallt. Jag förstod inte varför, vad hade jag gjort? Lukas och jag kom närmare varandra och träffades tillslut och det var kärlek vid första ögonkastet, låter klyschigt men så var det.

Jag fick äntligen mod att dumpa den här elaka killen som jag var tillsammans med och började ''dejta'' Lukas. Vi träffades varenda dag och gick långa promenader, myste och bara var med varandra. Vi var ungefär som tillsammans men ingen av oss två hade bekräftat det. Sen den 1 maj 2013 så frågade jag Lukas hur det var mellan oss. Då fick jag det bekräftat att vi var tillsammans.♥

Jag vet inte alls hur det hade gått om jag inte hade fått det där missade samtalet på skype. Lukas fick mig att må så bra, han gjorde mitt hjärta helt igen och räddade mig. Han är verkligen min hjälte och min största kärlek. Nu är jag så himla lycklig och kan bara se mitt liv med honom. Nu har vi varit tillsammans i 2 år och 18 dagar och jag är så jäkla kär ska ni veta. Finns ingen annan som jag vill dela mitt liv med!♥

En av våra första bilder vi tog tillsammans♥