♥4 fakta om mig♥

Det händer en massa konstiga saker med mig när jag försöker sova och det händer bara när jag är i Haninge hos mamma. Jag ligger i min säng och blundar men är ändå klar vaken. Sen så öppnar jag ögonen och då ser jag en massa saker och går in till mammas rum och säger till henne vad jag såg. Tex det som hände senast var att jag såg en kristall lampa över min säng fast istället för att det hänger kristaller i lampan så hängde det korvar, och de gick jag in till mamma och sa. Jag minns allt så himla klart och det känns verkligen som att jag var vaken efter som att jag var så medvetande om vad jag gjorde. Det har hänt flera gånger innan men att jag ser andra saker.

Bad Moa säga en sak om mig hon sa ''Du är bra på att vara förstående fast det är du inte för du förstår inte''. Det var snällt Moa blir så rörd över dina genomtänkta ord! Men jag är faktiskt väldigt förstående och jag finns alltid där om man har problem och vill prata om det. Jag blir så glad när människor litar på mig och öppnar upp sig liksom.

Jag är så sjukt blyg! Jag mår verkligen inte bra när jag ska träffa nya människor. Jag blir ännu mer nervösare då jag vet att jag oftast blir röd som en tomat i ansiktet när jag träffar nytt folk. Men jag blir alltid röd som en tomat egentligen. När någon som jag känner tilltalar mig och börjar fråga frågor så blir jag röd i ansiktet. Jätte jobbigt?!.

Jag är ingen person alls som gillar äventyrliga grejer. Ta aldrig med mig på en svampplockning i skogen eller ta aldrig med mig på en lång cykel tur eller vad som helst som har med att äventyra att göra. Jag tröttnar så himla fort! Visst det är kul de första 5 minuterna men sen ledsnar jag. Det är samma sak som när jag är i stallet med mina hästar, jag tycker bara det är kul att vara där en stund så jag hinner pussa på dem, rykta lite och kanske rida lite sen vill jag hem. Men det är så mycket arbete där ute så man måste vara där i flera timmar, men för mig fungerar det inte. Så därför är jag inte i stallet så ofta, det är mamma som får åka till stallet alla dagar i veckan. Jag önskar att jag orkade vara där längre och oftare och faktiskt tycka allting med stallet är roligt. Men nu är det ju inte så :(