I'm no beauty queen, I'm just beautiful me

Godmorgon mina fina!

Hur mår ni idag? Jag mår iallafall jättebra och är verkligen superglad som jag varit det senaste dagarna. Det måste bero på mina vitamin tabletter jag tar, värsta glad pillrerna ju! Anyway snart ska jag ha idrott men jag har glömt idrottskläder oups... Men vi ska vara ute och det blir mysigt i solen. Efter skolan ska jag övningsköra med pappa igen. Jag är jätte nervös då jag höll på att krocka i måndags. Så himla läskigt. Fick kärringstop i en korsning och sen är det en massa bilar bakom mig och jag försöker rulla iväg men får kärringstop gång på gång av att jag var så stressad... Sen får bilen bakom mig för sig att köra om mig men då hade jag precis börjat rulla och det var så nära att vi krocka.... Idiot säger jag bara till han som försökte köra om. Han ser väl att det står övningskör på bilen? Då kan han väl ta det lite lugnt och ge mig tid. Så nu är jag super nervös. Men hoppas på att det kommer att gå bra :) Nu ska jag börja gå till parken där vi ska ha idrott! Puss och kram♥

Kommentera kan ni göra igenom att klicka på rubriken på inlägget och sen scrollar ni ned och där är kommentarsfältet!