Dag 1 - Om Mig

Jag tänkte göra en 30 dagars lista nu, så ni lär känna mig bättre!

Jag heter Elin, jag är 17 år och bor i Stockholm. Jag skulle säga att jag är en glad och knäpp tjej men som är väldigt blyg och det tar ett tag innan jag blir mig själv med en person. Jag går andra året i gymnasiet och pluggar till Hår och Makeup stylist vilket jag märkte inte riktigt var min grej. Jag älskar att ligga i soffan framför en serie/film och äta godis. Coca cola är något av det bästa som finns enligt mig. Sen har vi min pojkvän Lukas som är 19 år som jag är väldigt beroende av. Vi har varit tillsammans i över 2 år nu och jag är den lyckligaste tjejen i världen som har honom! Jag gillar att spela dator spel och tv spel och det är mest zombie spel som gör mig riktigt road. Jag brukar ibland gymma lite också med min bästa vän Moa, men det är bara ibland när vi känner för det och det är inte så ofta haha... Och det betyder att jag är väldigt lat när det gäller att röra på mig! Ligger helst hemma och degar alla dagar i veckan. Men jag har ett stort intresse för att shoppa och det resulterar till att jag nästan alltid har tom plånbok men en proppfull garderob. Men ändå har jag inget att ha på mig. Jag älskar skräckfilmer, men är ändå seriöst livrädd för dom. Kan inte sova på flera dagar efter. Hamburgare är en STOR kärlek i mitt liv!! Jag är förälskad i Jamie Dornan, Selena Gomez och i en svensk hockey spelare Filip Forsberg.♥ Varför jag började blogga var för att jag har alltid älskat att skriva och alltid älskat att läsa andras bloggar, så tänkte varför inte?

Det var lite kortfattat om mig! Puss och kram mina fina♥