Mina Favoriter I Maj

♥ Jag har använt mycket av denna hårolja ifrån John Frieda. Mitt hår är väldigt slitet i topparna och torrt. Så jag applicerar oljan i mina hårtoppar när håret är blött och låter det torka. Mina toppar ser inte alls slitna och torra ut då. En riktig lifesaver.

♥ Mitt ögonbrynspuder ifrån The Balm är riktigt bra. Färgen passar mig perfekt och är det bästa ögonbrynspudret jag testat. När jag fyller i mina ögonbryn så kombinerar jag ögonbrynspudret med en ögonbrynspenna ifrån H&M. Fungerar jättebra!

♥ Denna månad har jag använt denna blusen väldigt mycket. Det har varit en stor favorit. Jag bara älskar den. Färgen är ju så underbar <3

♥ Mina älskade jordgubbssnörren. En riktig godisfavorit. Köpt denna lilla påse väldigt mycket i maj. Så jävlagod.

♥ Orphan Black har jag skrivit om förut här på bloggen. Men den serien har jag tittat mest på denna månad och blev en stor favorit direkt. Lätt se värd!