Don't forget to smile

Godmorgon. Idag är det min sista dag i skolan denna vecka. Hur skönt? Sedan är det bara 4 skoldagar kvar tills jag får sommarlov. Weei!

En liten positiv bild nu på morgonkvisten.

Just nu sitter jag och mumsar i mig godis. Om en halv timme så har jag idrott men vi har teori. Så det är faktiskt sjukt skönt. Jag orkar verkligen inte röra på mig idag. Men efter skolan ska jag till Lukas och sova där över natten. Jag ska upp tidigt imorgon och hjälpa honom att fixa sig till hans student! Herregud... Han tar studenten imorgon?! Det är helt sjukt. Min stora kille. Jag har känt honom sedan han gick i 1an i gymnasiet och då var han bara en liten plutt. Jag kommer självklart gå på hans utspring och mottagning. Det kommer blir hur kul som helst imorgon!

Men nej nu ska jag sluta skriva. Jag har skrivit på detta inlägg nu i 40 minuter. Jag kan verkligen inte tänka nu. Så hoppas ni har en bra dag! Puss och kram mina fina♥