Hur jag sminkar mig till vardags♥

Det första jag gör när jag sminkar mig är att lägga primer i hela ansiktet och då använder jag en primer ifrån The body shop, lägger också en speciell primer för ögonlocken som är ifrån The Balm. Rullar också på lite Anti Dark Circles ifrån Garnier på mina mörkar ringar under mina ögonen. Sedan väntar jag 10 minuter och låter allting sjunka in i huden. Det andra jag gör är att lägga en bas i hela ansiktet och då använder jag mig av mineralfoundation ifrån bareMinerals, som var typ en jul edition därför ser den lite annorlunda ut. Men det fungerar jättebra täcker massa ojämnheter i ansiktet perfekt!

Det tredje jag gör är att fylla i mina ögonbryn med mitt ögonbrynspuder ifrån The Balm och min ögonbrynspenna ifrån H&M. Sedan så kör jag på lite shading och highlight och kanske lite bronzer om jag känner för det. Min palett är ifrån Färg och bronzern är ifrån The Balm.

Det näst sista jag gör är att applicera lite ögonskugga och det är inte alls mycket, vill att det ska se naturligt ut. Så använder mig utav dem ljusa färgerna i paletterna. Den stora paletten är ifrån The Balm och den andra är ifrån Urban Decay. Jag brukar variera mellan dem. Det sista jag gör är att lägga på mascara som är ifrån The Balm och innan det böjer jag alltid ögonfransarna. När jag har tid eller vill vara lite finare så sätter jag på trebensfransar ifrån Elf.