Min midsommar!

Jag hade en jättetrevlig och rolig midsommar med min familj ute i skärgården på Norröra, som är mitt landställe. Dagen började med att jag och Lukas gick ut och plockade blommor, det gör vi varje midsommar. Sedan var det dax för sill lunch och det började med lite för bubbel, typ för drink. När vi ätit klart var det raka ner till midsommarstången och det regnade, så nere vid midsommarstången stod alla och trängdes under ett paraply, men bubbel vart det ändå såklart! När alla lekar var över så gick vi upp igen och då satt vi bara och snackade ett lång tag och sedan var det dax för middag. När alla ätit klart och klockan var tio så gick vi ner till bryggan där det var det fest, men jag kan ju säga att det var vi som gjorde det till en fest! Alla satt bara och hängde när vi kom ner och vi startade upp allt igenom att börja dansa som galningar. Vi dansade i ungefär två timmar sedan gick vi hem. Det vart skit dåliga låtar så vi lessnade. Men vi hade det iallafall jättekul och detta var den bästa midsommaren jag haft i mitt liv om jag ska vara ärlig! Jag kan inte förklara i ord hur kul det var, jag önskar bara ni kunde förstå!