5 The Body Shop Favoriter

Jag bara älskar dessa 5 produkterna ifrån The Body Shop och ville tipsa er lite av dessa.

Atlas Mountian Rose - Det är en parfym som luktar som rosor, det är som att lukta på en ros. En riktigt härlig doft!

Aloe Soothing Day Cream - Det är en ansiktskräm som man applicerar på morgonen och har under dagen. Den gör huden riktigt len och mjuk! Jag har känslig i hud i mitt ansikte och denna är perfekt för känslig hud!

Body Butter Mango - Återfuktar huden riktigt bra, och den doftar så himla gott! Lätt den bästa doften ifrån The Body Shop!

Tea Tree Face Mask - En ansiktsmask som renar på djupet. Den är riktigt skön också för den är svalkande, så när man har applicerat den i ansiktet så känner man att det blir kallt, det tycker jag är sjukt bra för då får jag för mig att den fungerar :)

All In One InstaBlur - Det är en primer som ger jämnare hudtonen, är fuktighetsbevarande och tar bort oönskad glans i ansiktet. Fungerar jättbra på mig!