6 sanningar om mig och Lukas

Jag kan ligga och nosa in hans doft i timmar... Hans hud luktar som choklad donutsen ifrån McDonald's och det älskar jag... Jag har ingen aning alls om varför han luktar så, men det är hur underbart som helst. Jag brukar alltid ha näsan intryckt i hans ansikte och nosa när vi kollar film, haha så romantiskt!

Han älskar att irritera mig. Han vet exakt vad som irriterar mig och det kan han göra det om och om igen tills jag bara står och skriker på honom och det tycker han är jätteroligt för att han står och skrattar ihjäl sig. Mm skit kul liksom.

När han sover brukar jag ligga och titta på honom, klappa hans kind, stryka handen igenom hans hår och säga hur mycket jag älskar honom. Ibland sjunger jag för honom också haha... Jag är lite creepy.

När vi inte är med varandra och ska sova så ringer vi ALLTID varandra innan och säger godnatt. Det gör så att vi har lättare för att somna och det är mycket mysigare än ett sms....

Vi skriver inte hjärtan till varandra på sms. Vi har varit ihop så länge och vi vet att båda älskar varandra och vi vet vart vi har varandra, så vi behöver inge hjärtan som förklarar det. Det är bara sjukt jobbigt med en massa hjärtan. Jag brukar se andra förhållanden när de skriver med varandra och det är typ 10 hjärtan i varje sms, man ba eeh why? Hur pallar ni? Enligt mig är det sjukt töntigt!

När vi inte har sätts på ett tag, kan vara typ några timmar, ett dygn eller en vecka och så träffas vi igen och så fort vi ser varandra så ler vi som två fån. Även fast vi precis bråkat i telefon och inte blivit sams än så börjar vi le när vi ser varandra. Så gulligt <3