-

Kan ni gissa vad jag Lukas och Philip gjorde igår?....

Vi var på lite äventyr... Bland annat så besökte vi spökhuset i Norrby aka Morran och Tobias huset. Det kallades för spökhuset i Norrby innan det spelade in serien Morran och Tobias i det. Vi skulle dit för att Philip skulle hämta någonting där. Men vi gick iallafall in i huset och sen skulle vi gå upp på övervåningen och då känner Philip världens röklukt och sen hör jag hur någon ligger och sover. Liksom man hörde tunga andetag. Så jag fick värsta paniken och viskade att det var någon som sov där uppe så vi sprang ut ur huset fort som fan, hahah. Men vi åkte faktiskt tillbaka lite senare för att hämta det Philip skulle ha! Då hittade vi en massa papper ifrån kronofogden och sånt, så det var en uteliggare som hade bosatt sig där inne. Vi åkte till ett annat ställe där det sägs att det spökar också, en spökverkstad. Men där vågade jag seriöst inte gå in... Det var riktigt hemskt + att Philip visste att det bodde en jätte läskigt tant bredvid verkstaden som stod och tittade på honom klockan 3 på natten när han var där förut. Så jag var inte så taggad på att gå in där. Tänk på alla skräckfilmer man sätt när folk får för sig att gå in i spökhus, och dem aldrig kommer ut igen, nej ussh!

Vi stannade också på Statoil ett par gånger och handlade glass och korv. Deras varmkorv är fan den bästa, 10 kr för en riktigt god korv. Kärlek till er Statoil<3

Vi åkte i fin bilen också, Philips Volvo 740 GLE som är den lyxigare modellen.