Planer inför framtiden

Jag har i stort sätt redan planer inför min framtid. När jag har gått ut skolan så kommer jag skaffa ett jobb, vart någonstans vet jag såklart inte, men blir väl antagligen i en butik någonstans. Jag ska plugga samtidigt i högskolan fast på distans. Jag orkar verkligen inte gå till skolan mer efter alla dessa år i skolan, så jag har bestämt mig för att plugga hemma.

Jag kommer att försöka flytta hemifrån så fort som möjligt, när jag samlat ihop pengar. Jag kommer se till att jag har ett fast jobb och då flyttar jag ihop med min pojkvän till en fräsch lägenhet. I Haninge kommun vill vi helst bo. Vi kommer skaffa djur direkt när vi flyttat. Jag är så sugen på att ha en kanin igen och Lukas vill ha en hund, kanske båda? Efter 2-3 år så vill jag ha en liten bebis. När bebisen inte är en bebis längre och hen är runt 4-5 år så vill jag flytta till en fin villa med en ganska stor tomt. Det är så mina planer ser ut i framtiden när jag gått ut skolan. Men allt är ju bara drömmar egentligen... Man vet ju aldrig hur framtiden blir. Men låt mig drömma lite iallafall.