Yesterday & Work...

Gud så trött jag är... Det var några veckor sedan jag behövde gå upp så här tidigt på morgonen. Det är inte alls kul. Men får tänka på det positiva, jag får pengar... Hmm, då känns det lite bätte iallafall. Men jag funderar på vad jag ska köpa för något när jag fått mina pengar. Jag är så sugen på en ny bärbar dator, meeen jag har ganska många datorer nu så det börjar bli löjligt. Men är riktigt sugen på en ny bärbar iallafall. En liten Macbook Air har fallit i mitt intresse, men de kostar lite väl mycket och vill gärna ha lite pengar över. Vi får se hur det blir med det. Jag är datorkåt.

Igår var jag i stallet med mamma och vi red ut i skogen med mammas kompis. Det var första gången jag red på våran nya häst Gina, det har aldrig fallit mig in att rida henne då hon är en gammal travhäst och det känns inte tryggt att rida ut med henne. Jag är en liten fegis när det gäller att rida. Den enda hästen jag litar på är våran första häst Tynke. Hon är såå snäll och lugn så man kan krypa under henne utan att hon reagerar. Jag har ju inte lärt känna Gina så bra, så jag vet ju inte hur hon är. Hon verkar vara väldigt sprallig och sen är hon lite för hög, eftersom att jag är så van att rida på Tynke som bara är 155 cm i mankhöjd och Gina är 170 cm... Men det gick hur bra som helst och hon är riktigt mysig.

Nu ska jag läsa lite mejl på jobbet och se om det är något viktigt. Jag jobbar idag, vad gör ni idag? Här i Stockholm regnar det, lite nöjd med det faktiskt eftersom jag bara sitter inne, hihi. Puss och kram finisar!