En liten annorlunda allergi...

Hejsan bloggen! Jag håller på att somna här i receptionen för att jag får bara några ynka samtal ifrån kunder och jag är så himla trött. Längtar efter lunch så jag bara kan halsa i mig en coca cola och bli pigg. Jag har försökt med djungelvrål som jag köpte i morse, men jag fick bara ont i huvudet, inge bra godis att äta mycket utav.

Men nu till något helt annat... Vid klockan halv tio idag åkte jag och mamma in till Apoteket och köpte en kortisonsalva till mina fötter. Jag har ett sjukt problem med att mina fötter kliar och det slutar aldrig liksom, så på natten kan jag ligga och riva upp hela mina fötter och få öppna sår. Jag har gått till vårdcentralen med det och det visade sig att jag är allergisk mot mitt eget svett... Kan ni tänka er mitt eget svett som min egna kroppproducerar?! Det är bara helt sjukt. Jag får iallafall små röda prickar under hela fötterna, ibland på handflatan och fingarna och det kliar som in i helvete. Det visar sig vara en kronisk åkomma, så det finns inget att göra åt det egentligen, men tydligen ska kortisonsalva hjälpa klådan lite iallafall. Finns någon mer än bara mig som är allergisk mot sitt eget svett? Det låter så ussh.

Nu väntar jag på att någon ska åka och handla lunch. Vi får så lyxig mat här till lunch alltid. I måndags åt jag hamburgare ifrån Mr Texas, i tisdags blev det Taco bar och igår sushi. Helt fantastiskt eller hur?! Mat är ju så himla viktigt och då måste det vara gott också! ;)